Sponsor Worden

In 1975 werd voor de eerste keer een profwielerronde georganiseerd in de binnenstad van Hengelo. Door het evenement gratis toegankelijk te maken voor het publiek schreef de organisatie historie. Maar er was er ook enige scepsis ten aanzien van de financiële haalbaarheid. Gezien het feit dat de Nacht in 2015 voor de 40e keer wordt georganiseerd was deze scepsis geheel overbodig.

Sinds de eerste wielerronde is het evenement namelijk uitgegroeid tot één groot feest voor vele tienduizenden enthousiaste bezoekers. Niet alleen vanwege de altijd weer zeer spannende wielerkoers, maar zeker ook vanwege het gezellige programma rondom, met veel muziek, optredens en feestelijke activiteiten. Begin juni is het weer zo ver. Hengelo zal dan wederom vollopen met toeschouwers uit de hele regio die de bekende namen uit de wielerwereld van dichtbij aan het werk willen zien.

Bekende namen uit de wielerwereld die ook graag naar Hengelo komen. Want welke wielrenner wil niet graag opgenoemd worden in het lijstje illustere winnaars als Gerrie Kneteman, Hennie Kuiper, Joop Zoetemelk, Jan Raas, Eric Breukink, Johan Museeuw, Erik Dekker, Michael Boogerd en vele anderen.

Vrijwilligers en sponsors maken De Nacht van Hengelo
Werd de eerste wielerronde nog gerealiseerd met een budget van € 20.000,-, tegenwoordig is voor de organisatie van de wielerronde ruim € 150.000,- nodig. Gelukkig kan de Stichting Wielerevenementen Hengelo rekenen op een brede steun van het bedrijfsleven. Om echter ook in de toekomst de kwaliteit van het evenement te waarborgen is blijvende ondersteuning van de huidige sponsors en uitbreiding van het aantal sponsors een vereiste. Vanzelfsprekend is de Stichting Wielerevenementen daarom ook actief in het werven van nieuwe sponsors.

Uw onderneming doet toch ook mee? Op de Nacht van Hengelo zult u zich in een aangenaam gezelschap bevinden waar u vele mogelijkheden heeft om van een gezellige avond ook een commercieel interessante avond te maken. We rekenen op uw steun!

Sponsoren 2018

Het Op Karakter Festival is niet mogelijk zonder de steun van onze sponsoren. Wilt u uw naam ook aan het Festival verbinden?

Sponsoren
Sponsoren 2018

Het Op Karakter Festival is niet mogelijk zonder de steun van onze sponsoren. Wilt u uw naam ook aan het Festival verbinden?

Sponsoren