Nieuws

Blijft altijd actueel!

Van der Breggen wint in Hengelo

De 42e editie van de Stork Nacht van Hengelo is gewonnen door Anna van der Breggen. De olympisch kampioene reed in de voorlaatste ronde weg uit een kopgroep en soleerde naar de winst. De Twentse Kirsten Wild (Almelo) eindigde als tweede, meervoudig olympisch en wereldkampioene Marianne Vos eiste de derde plek op in de Hengelose binnenstad. Daarmee kreeg het massaal opgekomen publiek een podium waar menig klassieker jaloers op is.

Lees verder

Opwarmen voor Nacht van Hengelo met livemuziek

De Nacht van Hengelo heeft dit jaar niet alleen op vrijdag 2 juni veel te bieden voor muziekliefhebbers, de dag ervoor kun je ook al terecht in de binnenstad om te genieten van een gevarieerd aanbod aan bands. 

Lees verder

Wereldkampioene en olympisch kampioene komen naar Hengelo

In de vrouweneditie van de Stork Nacht van Hengelo, die op vrijdag 2 juni gehouden wordt, zijn twee extra rensters van wereldklasse te bewonderen. De organisatie kondigt met trots aan dat zowel olympisch kampioene Anna van der Breggen uit Zwolle als de Deense wereldkampioene Amalie Dideriksen in het profcriterium te bewonderen zijn. 

Lees verder

Onder meer Waylon, Boef en DJ Paul Elstak in Stork Nacht van Hengelo

Onder meer Waylon, Boef en DJ Paul Elstak in Stork Nacht van Hengelo Op 2 juni vindt in het centrum van Hengelo traditioneel de Stork Nacht van Hengelo plaats. 

Lees verder

Maserati Munsterhuis nieuwe sponsor Nacht van Hengelo

Wij verwelkomen Maserati Munsterhuis als sponsor van de nacht van Hengelo. 

Lees verder

Vermeltfoort wint Nacht van Hengelo

De 41e Stork Nacht van Hengelo is gewonnen door Coen Vermeltfoort. Thuisrijder Jelle Wolsink uit Hengelo werd tweede, Gert-Jan Bosman uit Nijverdal derde.

Lees verder

Toppers van Morgen in Nacht van Hengelo

Nadat vorig jaar een door Jan Ullrich gewonnen jubileumeditie voor oud-profs het hoofdnummer vormde voor de Stork Nacht van Hengelo, is het op vrijdag 3 juni de beurt aan de toppers van morgen.

Lees verder

Jan Ullrich wint jubileumeditie

Een speciale jubileumeditie van de Stork Nacht van Hengelo is gewonnen door Jan Ullrich. Drievoudig wereldkampioen Oscar Freire werd tweede, local hero Rob Kleinsman legde beslag op een derde plaats.

Lees verder